جگرکی ها در گذشته تجهیزات خاصی نداشتند یک منقل ذغال گر گرفته با چند سیخ برای ره اندازی یک جگرکی کافی بود البته نمی شود منکر مزه ی بینظیرشان شد، اما امروزه همه جگرکی ها باید علاوه بر منقل ذغالی صنعتی، سینک استیل و یخچال مخصوص جگر باید حتما هود صنعتی هم داشته باشند تا بوی کباب جگر در فضای شهری پخش نشود.
گوسفند یک حیوان بسیار با برکت برای ما ست و تقریبا هیچ چیز گوسفند را دور نمی ریزیم حتی پشم، پوست، روده آن استفاده می شود، گوشت و همینطور جگر و دل قلوه گوسفند همیشه از گوشت گاو خوشمزه تر و محبوب تر بوده و گرانتر نیز هست. تفاوت جگر گوسفند با گاو این است که جگر گوسفند هنگام کباب کردن آب می شود در صورتی که جگر گاو پف می کند. برای خوردن جگر مطمئن باشید که آن را تازه و از گوسفند سالم تهیه کرده باشند، جگر های که قبلا یخ زده باشند و بعد بخواهند آن را کباب کنند، کیفیتی مطلوبی ندارد و معمولا خونابه زیادی از آنها میچکد.
علاوه بر جگر، جگرکی ها معمولاً موارد زیر را نیز می فروشند:
جگرکی ها معمولاً غذاهای خود را با نان، ترشی، دوغ، سبزیجات و ادویه جات سرو می کنند.
توجه کنید که مصرف جگر به دلیل داشتن کلسترول بالا برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی توصیه نمی شود همینطور جگر باید به طور کامل پخته شود تا از خطر ابتلا به بیماری های منتقله از طریق غذا جلوگیری شود.
هر چند اسمش جگرکی است ولی در آ ن فقط جگر نمیفروشند، دل، قلوه، خوئک ، خوش گوشت از جمله چیزهای است که می توانید در جگرکیها امتحان کنید، اگر شما از آن ادمهایی هستید که فقط به جگر علاقه دارید و هر دفعه آ ن را سفارش می دهید، پیشنهاد میکنم خوش گوشت را هم امتحان کنید، یک لایه گوشت نازک چرب که در دهان آب میشود.
میدان بهمن یا کشتارگاه قدیم یک میدان جالب است که دورتادور آن جگرکی است وهمیشه شلوغ است.
جگر گوسفند هنگام کباب کردن آب می شود در صورتی که جگر گاو پف می کند.
مجموعه بازارول یک شرکت تبلیغاتی است که توسط یک تیم از متخصصین با تجربه تشکیل شده، ما در تلاش هستیم که با معرفی کسب و کار ها در تمام نقاط ایران یک پایگاه اطلاعاتی کامل ارائه دهیم که در آن صاحبان مشاغل بتوانند، کسب و کار خود را با تبلیغات هوشمند، معرفی کنند و کاربرانی که در جست و جوی یک کالا یا خدمات در هر منطقه ای هستند در کمترین زمان ممکن، آن کالا یا خدمات را پیدا کنند.