غذاهای خوشمزه اصفهان را کجا امتحان کنید؟

post-image
تاریخ انتشار : 07 اسفند 1403
تاریخ بروزرسانی : 07 اسفند 1403 - 11:22
دسته بندی : رستوران و فست فود
بازدید : 4

اگه دوست داری که بدونی غذاهای خوشمزه و اصیل اصفهانی از جمله بریونی و خورش ماست چطور پخته می شوند و بهترین رستوارن ها کجا هستند با ما در ادامه همره باشید تا آنها را به شما معرفی کنیم.

بریانی(بریونی)

undefined

 معروف‌ترین غذای اصفهانه. اگه بری اصفهان و بریونی نخوری، انگار اصلاً نرفتی! این غذا با گوشت گوسفندی (معمولاً سردست) درست می‌شه که اول می‌پزنش، بعد با دنبه چرخ می‌کنن و روی یه ساج داغ سرخش می‌کنن. آخر سر، یه تیکه نون سنگک زیرش می‌ذارن که چربی گوشت رو به خودش بگیره. کنارش هم یه کاسه آب گوشت و سبزی خوردن می‌دن که ترکیبش عالی می‌شه.

خورش ماست

undefined

 یه غذای خیلی خاص اصفهانه که برعکس اسمش اصلاً یه خورش معمولی نیست. بیشتر به یه دسر شبیهه. این خورش رو با ماست، زعفرون، شکر و گوشت گردن درست می‌کنن. گوشت رو حسابی می‌کوبن تا کاملاً له بشه، بعد با ماست و زعفرون مخلوطش می‌کنن و می‌ذارن سرد بشه. نتیجه‌اش یه خورش زرد و براق با طعم شیرینه که معمولاً کنار غذاهای دیگه سرو می‌شه.

کاله جوش

undefined

یه غذای ساده و مقوی که توی خیلی از شهرهای ایران درست می‌شه، ولی اصفهانی‌ها مدل خودشون رو دارن. این غذا با کشک، گردو، پیاز و نعنا درست می‌شه. پیاز رو تفت می‌دن، گردو و نعنا رو اضافه می‌کنن، بعد کشک رو توش می‌ریزن. معمولاً با نون سنگک یا بربری می‌خورن و یه غذای سریع و راحت برای وقتاییه که حال آشپزی طولانی ندارن.

یخمه تُرُش

undefined

 یه غذای قدیمیه که کمتر شناخته شده، ولی خیلی خوشمزه‌ست. ترکیبی از گوشت، برنج، زعفرون، شکر و سرکه‌ست که یه طعم شیرین و ترش خاص داره. این غذا رو بیشتر قدیمی‌های اصفهان می‌پزن و معمولاً توی مراسم مذهبی یا نذری‌ها دیده می‌شه.

حلیم بادمجان

undefined

 یه غذای محبوب اصفهانیه که ترکیبی از بادمجون، عدس، کشک و گوشت کوبیده‌شده‌ست. روش با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین می‌شه و معمولاً کنار نون تازه خورده می‌شه. این غذا شبیه کشک بادمجونه ولی قوام بیشتری داره و مقوی‌تره.

گوشفیل و دوغ

undefined

ترکیب عجیب ولی معروف اصفهانی‌هاست! گوشفیل یه شیرینی سرخ‌شده شبیه بامیه‌ست که با شربت شیرین می‌شه، ولی جالب اینجاست که اصفهانی‌ها این شیرینی رو با دوغ می‌خورن! طعم شیرین گوشفیل با شوری و ترشی دوغ یه ترکیب خاص می‌سازه که اگه امتحانش کنی، یا عاشقش می‌شی یا اصلاً دوست نداری!

این چند تا از معروف‌ترین غذاهای اصفهان بودن. اگه یه روز رفتی نصف جهان، حتماً بریونی رو تو بهترین رستوران سنتی در اصفهان بخور، بعدش هم یه خورش ماست به عنوان دسر امتحان کن. قول می‌دم تجربه جالبی باشه!

درباره ما

مجموعه بازارول یک شرکت تبلیغاتی است که توسط یک تیم از متخصصین با تجربه تشکیل شده، ما در تلاش هستیم که با معرفی کسب و کار ها در تمام نقاط ایران یک پایگاه اطلاعاتی کامل ارائه دهیم که در آن صاحبان مشاغل بتوانند، کسب و کار خود را با تبلیغات هوشمند، معرفی کنند و کاربرانی که در جست و جوی یک کالا یا خدمات در هر منطقه ای هستند در کمترین زمان ممکن، آن کالا یا خدمات را پیدا کنند.

bazarol
e-namad