جگرکی در محدوده صفری

محله صفری
جگرکی

جگرکی ها در گذشته تجهیزات خاصی نداشتند یک منقل ذغال گر گرفته با چند سیخ برای ره اندازی یک جگرکی کافی بود البته نمی شود منکر مزه ی بینظیرشان شد، اما امروزه همه جگرکی ها باید علاوه بر منقل ذغالی صنعتی، سینک استیل و یخچال مخصوص جگر باید حتما هود صنعتی هم داشته باشند تا بوی کباب جگر در فضای شهری پخش نشود.

جگر گوسفند یا گاو؟

گوسفند یک حیوان بسیار با برکت برای ما ست و تقریبا هیچ چیز گوسفند را دور نمی ریزیم حتی پشم، پوست، روده آن استفاده می شود، گوشت و همینطور جگر و دل قلوه گوسفند همیشه از گوشت گاو خوشمزه تر و محبوب تر بوده و گرانتر نیز هست. تفاوت جگر گوسفند با گاو این است که جگر گوسفند هنگام کباب کردن آب می شود در صورتی که جگر گاو پف می کند. برای خوردن جگر مطمئن باشید که آن را تازه و از گوسفند سالم تهیه کرده باشند، جگر های که قبلا یخ زده باشند و بعد بخواهند آن را کباب کنند، کیفیتی مطلوبی ندارد و معمولا خونابه زیادی از آنها می‌چکد.

علاوه بر جگر، جگرکی ها معمولاً موارد زیر را نیز می فروشند:

  • دل: دل عضله ای است که در زیر معده قرار دارد و به هضم غذا کمک می کند.
  • قلوه: قلوه ها دو اندام لوبیا شکل هستند که در بالای کلیه ها قرار دارند و وظایف متعددی در بدن دارند، از جمله سم زدایی خون و تولید هورمون ها.
  • سیرابی: سیرابی قسمتی از روده بزرگ گوسفند است که به عنوان غذای سنتی در برخی از فرهنگ ها مصرف می شود.
  • بُرزِه: بُرزِه طحال گوسفند است که به عنوان یک غذای لذیذ در برخی از فرهنگ ها مصرف می شود.
  • پیچاق: پیچاق قسمتی از روده کوچک گوسفند است که به عنوان غذای سنتی در برخی از فرهنگ ها مصرف می شود.

جگرکی ها معمولاً غذاهای خود را با نان، ترشی، دوغ، سبزیجات و ادویه جات سرو می کنند.

فواید جگر چیست؟

  • جگر منبع غنی از آهن است که به پیشگیری از کم خونی کمک می کند.
  • جگر منبع غنی از ویتامین B12 است که به سلامت سیستم عصبی کمک می کند.
  • جگر منبع غنی از ویتامین A است که به سلامت چشم و پوست کمک می کند.
  • جگر منبع غنی از اسید فولیک است که به سلامت زنان باردار و جنین کمک می کند.

توجه کنید که مصرف جگر به دلیل داشتن کلسترول بالا برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی توصیه نمی شود همینطور جگر باید به طور کامل پخته شود تا از خطر ابتلا به بیماری های منتقله از طریق غذا جلوگیری شود.

خوش‌گوشت خوشمزه

هر چند اسمش جگرکی است ولی در آ ن فقط جگر نمی‌فروشند، دل، قلوه، خوئک ، خوش گوشت از جمله چیزهای است که می توانید در جگرکی‌ها امتحان کنید، اگر شما از آن ادمهایی هستید که فقط به جگر علاقه دارید و هر دفعه آ ن را سفارش می دهید، پیشنهاد می‌کنم خوش گوشت را هم امتحان کنید، یک لایه گوشت نازک چرب که در دهان آب می‌شود. 

مطالعه بیشتر

سوالات متداول

بهترین جگرکی های صفری کدام اند؟

    لیست بهترین جگرکی های صفری شامل:
  • جگرکی نادر در صفری سنندج

معروف ترین جگرکی های تهران کجا هستند؟

میدان بهمن یا کشتارگاه قدیم یک میدان جالب است که دورتادور آن جگرکی است وهمیشه شلوغ است.

تفاوت جگر گوسفند با گاو چیست؟

جگر گوسفند هنگام کباب کردن آب می شود در صورتی که جگر گاو پف می کند.

درباره ما

مجموعه بازارول یک شرکت تبلیغاتی است که توسط یک تیم از متخصصین با تجربه تشکیل شده، ما در تلاش هستیم که با معرفی کسب و کار ها در تمام نقاط ایران یک پایگاه اطلاعاتی کامل ارائه دهیم که در آن صاحبان مشاغل بتوانند، کسب و کار خود را با تبلیغات هوشمند، معرفی کنند و کاربرانی که در جست و جوی یک کالا یا خدمات در هر منطقه ای هستند در کمترین زمان ممکن، آن کالا یا خدمات را پیدا کنند.

bazarol
TelehoneWhatsAppInstagramGmail
تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت بازارول میباشد